tileoptika dikaiomata

Το θέμα των δικαιωμάτων και υποχρεώσεων είναι πολύ μεγάλο και έχει οδηγίες της ΕΕ...

Επειδή μερικοί είναι αρνιά στην κυριολεξία και κάποιοι άλλοι μας θεωρούν εμάς τους οπαδούς αρνιά και χαμηλής νοημοσύνης, σας παραθέτουμε πιο κάτω μέρος της παρουσίασης της συμφωνίας ΑΠΟΕΛ-CYTA 2014-2019 με τις δηλώσεις που έχουν να κάμουν με τα τηλεοπτικά και συγκεκριμένα με αυτό που μας ενδιαφέρει και είναι αυτό που αφορά τον ΑΠΟΕΛ. 

Το σχετικό κομμάτι που αφορά το θέμα μας:

"Η Cytavision, μετά από συμφωνία με την Αρχή Ραδιοτηλεόρασης, αποφάσισε οικειοθελώς να μεταδίδει ζωντανά σε ανοικτή ζώνη, προς όφελος όλων των φίλων του ποδοσφαίρου, σημαντικούς ποδοσφαιρικούς αγώνες, των οποίων έχει τα δικαιώματα. Η συμφωνία αυτή έγινε στη βάση της οδηγίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σχετικά με τα δικαιώματα των πολιτών για ελεύθερη πρόσβαση σε σημαντικά γεγονότα.

Η Cytavision αποτελεί πολύ σημαντικό κεφάλαιο για τη Cyta. Πάνω της έχει στηριχτεί η στρατηγική για ενίσχυση του πρωταγωνιστικού της ρόλου. Στόχος μας είναι η κερδοφορία και η συνεχής αναβάθμιση του περιεχομένου που προσφέρει στον Κύπριο καταναλωτή.
Με το περιεχόμενο που προσθέτουμε σήμερα στη Cytavision, διευρύνουμε σημαντικά τις επιλογές που προσφέρουμε στους συνδρομητές μας και είμαστε σίγουροι ότι θα μπορέσουμε να αυξήσουμε ουσιαστικά την πελατειακή βάση της υπηρεσίας.
Όπως έχω ήδη αναφέρει, το περιεχόμενο στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών θα είναι στρατηγικής σπουδαιότητας στη μελλοντική ανάπτυξή τους. Βάσει των αναμενόμενων τεχνολογικών εξελίξεων, η σημασία του θα αυξάνεται συνεχώς, εφόσον το περιεχόμενο θα παρουσιάζεται σε όλες τις συσκευές των πελατών του 4Play (PC, Tablet, TV, Smartphone), οποτεδήποτε και οπουδήποτε.

Πριν δώσω το λόγο στον Πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ κ. Πρόδομο Πετριδη, επαναλαμβάνω για άλλη μία φορά την ουσία της κίνησης αυτής. Η Cyta οφείλει να σκέφτεται και να ενεργεί επιχειρηματικά. Μόνο έτσι μπορεί να αυξήσει την αξία της. Αν αφεθεί, άβουλη, τότε θα παρακμάσει. Και τότε όλοι μας θα χάσουμε. Θα χάσει η ίδια η Cyta, η κοινωνία, η οικονομία και η Κύπρος. Ενώ αντίθετα, μία ισχυρή Cyta, που παίρνει πρωτοβουλίες και ανοίγει νέους δρόμους, είναι προς το συμφέρον όλων."

Ρωτήσαμε φίλο μας νομικό και μας είπε ότι σύμφωνα με τις οδηγίες της ΕΕ αλλά και με την παραδοχή και την οικειοθελή τοποθέτηση της Cyta για εφαρμογή της οδηγίας της ΕΕ, οφείλει και είναι αναγκασμένη να δείξει το αποψινό αγώνα ζωντανά στο φίλαθλο κοινό. Και ο λόγος είναι επειδή είναι σημαντικό γεγονός για χιλιάδες κόσμου στην Κύπρο αλλά και επιχειρήσεων μαζικής εστίασης και είναι αναφέρετο δικαίωμα των πολιτών, και η CYTA δεν πρέπει να στερήσει αυτό το δικαίωμα των πολιτών. Μένουμε μέχρι εδώ και ο ΝΝ...

Αυτή η πιο πάνω τοποθέτηση από την Cyta είναι ακόμα ανεβασμένη στην ιστοσελίδα του ΑΠΟΕΛ από το 2014 που έγινε η συμφωνία του ΑΠΟΕΛ με την Cytavision. Μπορείτε να το δείτε εδώ: Δημοσιογραφική διάσκεψη Cyta-ΑΠΟΕΛ για την πενταετία 2014-2019


ΥΠΕΡΑΝΩ ΌΛΩΝ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ...

apoelfans.net team

Επόμενος αγώνας:


ΑΠΟΕΛ vs Απόλλων

Στάδιο κοτέτσι 9/8/17 -  Τετάρτη 20:00


ΑΠΟΕΛ vs SK Slavia  

     Στάδιο ΓΣΠ 15/08/17 - Τρίτη 21:45


SK Slavia vs ΑΠΟΕΛ

Στάδιο Eden 23/08/17 -  Τετάρτη 21:45