Proponitis kerkidas BANNER

Ως εκπρόσωπος του προπονητικού επιτελείου της κερκίδας ΑΠΟΕΛ Νότιας, Ανατολικής και Δυτικής έχω να καταθέσω τα εξής...

Έχουμε κάνει πάμπολλα σεμινάρια και δοκιμές με τόσους προπονητές έμπειρους και μη και η εμπειρογνωμοσύνη που αναπτύξαμε είναι πλέον σε άλλα επίπεδα, πέραν της μικρής νήσου Κύπρος. Γι ' αυτό η άποψη μας έχει βαρύνουσα σημασία και ο εκάστοτε προπονητής και πρόεδρος της εταιρείας APOEL FC πρέπει να δώσει σημασία και να ανοίξει τα αυτιά της σε αυτά που έχουμε να πούμε.

Μετά από τον πρόλογο θα πάω κατευθείαν στο ψητό και αρχίζοντας με τα δεδομένα του σήμερα γιατί το παρελθόν μας έδωσε μαθήματα για το αύριο. Έχουμε μια ομάδα έτοιμη για μεγάλα πράγματα και παρόλα τα λάθη που έγιναν, πρέπει πλέον ένα μήνα πριν την μεταγραφική περίοδο να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις από την ομάδα προγραμματισμού αλλά και με την βούληση του ίδιου του κ.Πετρίδη.

Μεταγραφές Ιανουαρίου: Κύριοι η ομάδα έχει κενά στον άξονα και στις τρεις νευραλγικές θέσεις που είναι πρώτα στην επίθεση, στο κέντρο και μετά στην άμυνα. Κατά προτεραιότητα η πρώτη κίνηση και η πιο δύσκολη είναι του επιθετικού και εκεί πρέπει να δοθεί πρώτα περισσότερη έμφαση. Τα στοιχεία του επιθετικού που θέλουμε δεν έχει να κάνει καθόλου με το ύψος ή την δύναμη αλλά περισσότερο στο να είναι ικανός στο σκοράρισμα, να είναι οπωσδήποτε ταχύς και να έχει την ντρίπλα του Αίλτον. Έχουμε πλέον σκάουτερ και μια τεράστια λίστα επιλογών και προχωράτε άμεσα σε συζητήσεις για να κλείνει πριν τον κλείσουν άλλοι. Ακολουθεί το θέμα του κεντρικού αμυντικού που χρειάζεται παίχτης κλάσης Καρλάο αλλά ποιο ψηλός που να καλύπτει την ομάδα και στον αέρα στα στημένα εκτός περιοχής αλλά και να μαρκάρει ψηλούς αμυντικούς. Βρείτε τον άμεσα!! Η επόμενη κίνηση και τελευταία για τον Γενάρη πρέπει να είναι παίχτη τζόκερ που να είναι η δουλειά του οι ασίστ και να διασπά αντίπαλες στενές άμυνες. Δηλαδή ένας συνδυασμός Μαρσίνιο με Ντε Βινσέντι. Βρείτε τον και αυτόν άμεσα γιατί δεν μπορούμε να βασιζόμαστε μόνο στον Μπερτόλιο, και μην μου πείτε ότι υπάρχει άλλος αντικαταστάτης.

Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν!!!!!!!!!!!!!!

Αποδεσμεύσεις: Μπρεσάν η αποτυχία του καλοκαιριού πρέπει να φύγει χθες... αποτύχατε και παραδεχτείτε το δεν είναι κακό, αλλά ώσπου εν γρήγορα. Δεύτερον επιτέλους απαλλάξετε την ομάδα από τον Πιατκόσφσκι. Ακόμα περιπαίζει μας;;;;; Τρίτον φτάνει να βράζει τους πάγκους ο Σέρτζιο και δεν το συζητούμε καθόλου. 

Σχήμα που θα αγωνίζεται η ομάδα: 4-5-1 όταν είναι ντέρπι και 4-4-2 όταν είναι μικρή ομάδα. Στο 4-5-1 εννοείτε ότι θέλω παίχτη δεκάρι απαραίτητα να κρατά μπάλα και να την μοιράζει. Στο 4-4-2 θέλω δύο επιθετικούς, ένα από Πιέρο ή Ντε Καμάργκο και τον νέο επιθετικό που αναφέραμε πιο πάνω. 

Εξωαγωνιστικά θέματα: Μην πέφτετε στην παγίδα και στην κατωτερότητα των κομπλεξικών με ψυχολογικά πολλά αντιπάλων μας. Αφήστε τους να αυτό ρεζιλευτούν. 

Προπονητής στα αποδυτήρια και στον Αρχάγγελο: Ως προπονητές της κερκίδας δεν θέλουμε να στερείται ο τεχνικός της ομάδας μας του να είναι άρχων και βασιλιάς του Αρχαγγέλου και να τυγχάνει σεβασμού από όλους και όταν λέμε όλους εννοούμε όλους, παίχτες, παράγοντες και επιτελείο Αρχαγγέλου και άλλους έμμισθους. Επειδή ζήσαμε και είδαμε πολλά ξέρουμε τι σας λέμε και αυτό είναι απαίτηση μας. Φυσικά ο τεχνικός της ομάδας μας πρέπει να εφαρμόσει τα πιο πάνω αν θέλει την επιτυχία στον ΑΠΟΕΛ που εμείς ξέρουμε καλύτερα. Τα τεχνικά θέματα είναι δική του δουλειά. Επίσης ζητούμε από τον προπονητή να μην αφήνει σε απραξία σημαντικούς παίχτες όπως ο Πάρτο γιατί δημιουργεί αρνητικό κλήμα στα αποδυτήρια. Και σημείωσε ότι ο Πάρτο είναι κολλητήρια με τον Αστίθ. Προσέξετε το αυτό καλά. 

Για τον αγώνα με τον αιώνιο χόχο μόνιμο κάτοικο αρμαριού: Απλά τα πράγματα. Επειδή αυτά τα ανθρωπάκια που θα αντιμετωπίσουν θα παίζουν με λύσσα και φανατισμό, εξυπακούεται ότι δεν θα έχουν καθαρό μυαλό και ψυχραιμία. Εμείς κ.Κρίστιανσεν θέλουμε να ετοιμάσεις του παίχτες σου να είναι έξυπνοι στο αγώνα και πολύ σημαντικό, ΝΑ ΜΗΝ ΝΕΥΡΙΆΖΟΥΝ. Θα παίζουν δυνατά και πρέπει και εμάς να είναι δυνατοί στα μαρκαρίσματα αλλά χωρίς αχρείαστα φάουλ. Πίεση από ψηλά και τρέξιμο να μην ξέρουν τι θα κάνουν την μπάλα. Ψύχραιμα με τα γρήγορα άκρα μας και τον Μπερτόλιο να τροφοδοτούμε την επιθετική μας γραμμή που θα είναι σίγουρα ο Πιέρος. Παραθέτουμε πιο κάτω την 11άδα για τον αγώνα του Σαββάτου.

11αδα προπονητή της Κερκίδας ΑΠΟΕΛ: Βάντερμαν, Μερκής, Καρλάο, Μιλάνοφ, Νεκτάριος, Μοράις, Βινίσιους, Μπερτόλιο, Γιαννιώτας, Εφραίμ, Πιέρος. - Με αυτή την 11αδα δεν χάνουμε με τίποτε. 

ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ...  

ΘΑ ΕΠΑΝΈΛΘΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΌΠΟΤΕ ΚΡΊΝΟΥΜΕ ΣΚΌΠΙΜΟ.

Προπονητής κερκίδας ΑΠΟΕΛ

Επόμενος αγώνας:


ΑΠΟΕΛ vs Απόλλων

Στάδιο κοτέτσι 9/8/17 -  Τετάρτη 20:00


ΑΠΟΕΛ vs SK Slavia  

     Στάδιο ΓΣΠ 15/08/17 - Τρίτη 21:45


SK Slavia vs ΑΠΟΕΛ

Στάδιο Eden 23/08/17 -  Τετάρτη 21:45